

- А, тя какво прави?
- Цепи дърва.

-Няма го.
-Къде е?
-Бият го сега...

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Има ги във всяка кухня
Вкъщи я наричаме и солен кекс
Те са много по-апетитни от „обикновените“
Това е тайната на баба
Хората в нашия регион искат да видят възстановяването на мира в Европа, заяви държавният глава в интервю за японската информационна агенция „Киодо“
Готови са буквално за 5 минути
Сладкишът напомня на баклава, защото накрая се залива със захарен сироп, но е много по-мекичък и вкусен
Следвайте тази изпитана рецепта и се насладете на съвършенството на вкусовете
Ще се превърне в една от любимите ви рецепти за бърза и засищаща вечеря
Тестото се приготвя много бързо и лесно се меси, след което се оставя да втаса за известно време и накрая се пече само за 25 минути